PLÁNUJEME ŠTĚŇATA 2015

18.06.2015 18:58

PLÁNUJEME ŠTĚŇATA 2015   

Letos plánujeme štěňata ze spojení Canabis  Next of Kin a Mayk Jisuko!

Naše fena Canabis „Mařena“ začala hárat a tak jsme se rozhodli, že se ještě jednou a na posled pokusíme o štěňata.  Koncem týdne Maruška, podstoupí odběr krve na progesteron, který nám řekne jaký den je ten nejvhodnější ke krytí.  Krytí by mělo proběhnout během víkendu až cca do úterý, ale moudřejší budeme až po výsledcích krve.

Pro Marušku jsme vybrali krásného zlatého psa s býlími znaky. Výstavně i pracovně úspěšný. .Mezinárodní šampion krásy FCI,Český junior šampion,Klubový juniorský vítěz,Český šampion,Slovenský šampion, Polský šampion,Český grand šampion,Slovenský grand šampion,Klubový šampion,Národní vítěz,Klubový vítěz. Získané tituly 3x CACIB, 3x res.CACIB a mnoho dalších.

Zkoušky z výkonu - ZM, ZZO, ZOP, ZVV 1, FPr 1.

Otcem Mayka je světový vítěz a jeden z nejúspěšnějších psů v Evropě - Peric du Val d´Europe, rovněž i jeho matka je mnohonásobná vítězka výstav a je dcerou trojnásobného světového vítěze.

 

PEVNĚ VĚŘÍME, ŽE SE TOTO KRYTÍ POVEDE A ŠTĚŇATA BY SE Z TOHOTO SPOJENÍ MĚLA NARODIT CCA V SRPNU A K ODBĚRU BY MĚLI BÝT V ŘIJNU 2015. :) SLEDUJTE DÁL NAŠE STRÁNKY. :)